Hvem vi er

at vide byens fineste dybt moderne natklub, der er stilfulde og overdrevet med masser af levende sjov og ultimativ lækker madoplevelse. Vi ønsker at helt mistet nyder rockmusik og have den pragtfulde drikkevarer i de luksuriøse sofaer. Løft din droppe ånd ved at besøge os ofte. Her er de bedste natklubber at nyde nattelivet.

 

Hvad laver folk i bestyrelsen i klub striben?
Mange tror det er let, og hurtigt at stable en klub på benende, og jo det er det på sin vis også, men der skal ligges meget tid i, og en del kendskab til computere, da hele medlems kartoteket ligger inde på en database, som styre ind og udmeldelser samt uprintning af girokort og konvolutter.
Klubbladet laves også på computer hvilket kraver meget tid, og overskud da man skal ud og finde sponsorer samt materiale til bladet, alt dette skal allerede starte 1 måned efter det andet klubblad er udkommet, da trykkere også skal have nogle uger til at lave bladet, og vi skal selv bruge en lille måned.

Hvad for Bestyrelsen ud af det?
En masse arbejde, 1 til 3 gange om ugen ,eller flere dage lige op til klubbladet udkommer, alle bestyrelses medlemmer får ikke løn eller nogen form for penge, men de er dog fritaget for at betale kontingent, samt streamers til bilen.

Alle konkurrencer er de udelukket fra, da dette ville virke som snyd hvis en af Os løb med præmierne.

Timer der bliver lagt per person hvert kvartal.: ca. 54 timer.
Timer der bliver lagt for alle 6 bestyrelsesmedlemmer hvert kvartal.: ca. 324 timer

Så skulle nogle ligge inde med nogle sjove historier, eller kender en sponsor som vil med i næste klubblad, så kontakt en fra Striben Crew.